Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Telefon : +45 56 31 30 89
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Preben Hockerup har store erfaring inden for  miljøsanering, herunder PCB sanering, Asbestsanering og Blysanering.

Miljøsanering

Preben Hockerup A/S har stor erfaring inden for miljøsanering, herunder PCB sanering, Asbestsanering og Blysanering og en stab af kompentente medarbejdere, der gør os i stand til at varetage hele forløbet i en miljøsanering sag.

Vi er din totalrådgiver omkring hele miljøsanering sagen, og når der er mistanke om forekomst af farlige stoffer udarbejder vi en fyldestgørende arbejdsbeskrivelse i samarbejde med vores kunder. Arbejdsbeskrivelsen viser miljøsanering forløbet fra start til slut, således at håndteringen af saneringen altid er overskuelig.

Når vi gennemfører en miljøsanering opgave, følger vi typisk følgende fremgangsmåde, selvfølgelig altid tilpasset de faktiske forhold ved hver enkelt miljøsanering.

  • Prøvetagninger og registrering af PCB indhold i ruder, fuger m.m samt bly indhold i maling m.v. Desuden bliver der taget prøver for asbest hvis der er mistanke om forekomster.
  • Miljøsanering af registrerede PCB-, Asbest -eller Bly-forekomster og en effektiv sikring mod spredning af disse til omgivelserne under vores sanering. Desuden bliver arbejdet før start anmeldt til relevante myndigheder.
  • Sikker håndtering og bortskaffelse af affald til godkendt modtageplads.
  • Når sagen er afsluttet, får vores kunder altid fuld dokumentation for miljøsanering forløbet.

Vi har en fleksibel og erfaren medarbejderstab, der altid løser de enkelte miljøsanering opgaver i overensstemmelse med Arbejdstilsynets bekendtgørelser og efter vores miljø- og kvalitetssikringssystem, hvor sikkerhed og hensynet til det indre og ydre arbejdsmiljø har absolut 1. prioritet.  

Kontakt os nu og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for PCB sanering, Asbestsanering og Blysanering.

Ring på Tlf.: +45 56 31 30 89, skriv til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller klik her for at udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud vedr. bl. a. miljøsanering.

View the embedded image gallery online at:
http://www.preben-hockerup.dk/sanering1#sigProGalleriaba1de5ade5

Nyhedsbrev

Navn:
Email:


Klik på billedet for at se vores seneste reference

miljosan

signatur kornerupdesign