Mere end 40 år i branchen

Vores rødder går dybt, men vi er fleksible og omstillingsparate. Hos Preben Hockerup A/S har vi mere end 40 års erfaring i nedrivningsbranchen, men vi forbedrer og udvikler os konstant.

I løbet af det næsten halve århundrede har vi spillet en afgørende rolle i tusindvis af projekter, hvor gamle og faldefærdige bebyggelsesområder er blevet erstattet med nye og moderne bygninger på en professionel og ansvarsfuld måde. Det er vi stolte over.

Ikke mindst fordi, at vi altid har vundet alle vores opgaver på retfærdig og lovlig vis. Hos Preben Hockerup A/S arbejder vi således altid uafhængigt af andre virksomheder i branchen og tror inderligt på, at det er de gode kunderelationer, som skaber flere kunder.

Det siger kunderne

 • Preben Hockerup har haft en meget kompetent formand her på pladsen

  Hans J. Branderup
  Industrivirksomheden Kemira i Fredericia er nu jævnet med jorden, og en stor del af den opgave har Preben Hockerup A/S taget sig af. Ifølge ejeren Yara Danmark A/S på den bedst tænkelige måde selvom udfordringerne var store undervejs. Fabrikken var således stadig i drift, mens nedbrydningsarbejdet stod på. - I et projekt som det her er det helt afgørende, at samarbejdet forløber gnidningsfrit, og det må jeg sige, det har det gjort. Sådan siger projektleder Hans J. Branderup, Yara Danmark A/S, der har haft ansvaret for den måske største nedbrydningsopgave nogensinde herhjemme nemlig rydningen af Kemiragrunden i Fredericia. Fra sit kontor på Kastelsvej 5 har han gennem to år fulgt med i, hvordan den tidligere industrivirksomhed langsomt er forsvundet fra landkortet, og i dag ser han ud over et område, der er ryddet og gjort klar til et omfattende byfornyelsesprojekt. Udfordringen er i stor udstrækning løst af Preben Hockerup A/S, der vandt en omfattende delopgave i en udbudsrunde, hvor fem nedbrydningsvirksomheder fik muligheden for at byde ind. Prisen var et afgørende parameter, fortæller Hans J. Branderup, og tilbuddet fra Preben Hockerup A/S var det billigste, men det betyder ikke, at der undervejs er gået på kompromis med servicen. - Preben Hockerup har haft en meget kompetent formand her på pladsen, der har haft stor forståelse for hele processen. Han har været god til at tilrettelægge arbejdet efter de behov og ønsker, vi har haft undervejs, og det er klart, det betyder utrolig meget, konstaterer projektlederen.
 • de kunne udføre opgaven til den aftalte pris, tid og Kvalitet.

  Kaare Mølgaard Jørgensen fra Sydporten ApS udtaler
  ”Preben Hockerup A/S har i perioden januar 2007 til december 2007 Udført en totalnedrivning af kontor- ejendommen Scandinavian Fashion House med tilhørende lagerhaller på i alt ca. 22.000 kvm. I Københavns Sydhavn. Efter at have indhentet tilbud og forhandlet med nedrivnings-branchens hovedaktører viste Preben Hockerup A/S sig klart billigst til denne nedrivningsopgave. Til trods for den fordelagtige tilbudspris viste Preben Hockerup A/S, at de kunne udføre opgaven til den aftalte pris, tid og Kvalitet. Ydermere blev der i hele forløbet udvist stor fleksibilitet og en vilje til at ville løse opgaven til vores tilfredshed. Dette er til fulde lykkedes, blandt andet i kraft af det konstruktive samarbejde med bl.a. Erik Christensen og Kenneth Juul Mortensen. Også miljømyndigheden i København har været tilfredse, og har således ved Byggepladsinspektioner intet haft at bemærke.
 • Arbejdet blev udført både kvalitets- og tidsmæssigt til vor fulde tilfredshed

  Erik Grøn fra Rådgivende Ingeniører Frits Nielsen & Jørn Juul Christensen A/S
  ”Ejendommen, en 14 etagers boligblok, var beliggende tæt op af et butiks- center, hvor der skulle udvises stor agtpågivenhed under nedbrydningen. Arbejdet blev udført både kvalitets- og tidsmæssigt til vor fulde tilfredshed og med stor hensyntagen til sikkerhed. Såfremt lignende opgaver skulle blive aktuelle, vil vi fortsætte vort samarbejde med Preben Hockerup A/S, selvfølgelig forudsat at pris og øvrige vilkår fortsat er konkurrencedygtige”. Fakta: Preben Hockerup A/S - Miljøsanering, Nedbrydning, Nedrivning, Knusning, PCB Sanering, Blysanering, AsbestsaneringKridthuset Kvalundsparken 2 6705 Esbjerg Bygherre: Boligforeningen Ungdomsbo Nygårdsvej 37 6700 Esbjerg Bygningen havde 144 lejligheder, 4 på hver etage. Bygningen havde 15 etager. Det der gør nedbrydningen af Kridt- huset speciel var, at det var det første højhus som er blevet revet ned i Danmark. Kridthuset stod kun 8 meter fra Kvaglundcentrets nærmeste bygninger. Sagen blev udført indenfor den aftalte tid uden nogen tvister.