En pålidelig & certificeret virksomhed

Preben Hockerup A/S er en af de få nedrivningsvirksomheder som er certificeret inden for ISO 9001 (Kvalitetsstyring),

ISO 14001 (Miljø) og OHSAS 18001 (Arbejdsmiljø) på hele vores forretningsområde som er nedrivning og miljøsanering.

0
MEDARBEJDERE
0+
ÅRS ERFARING
0%
KAPACITET
0
CERTIFIKATER
0+
GLADE KUNDER

Om os

Hos Preben Hockerup A/S forvandler vi gammelt til nyt. Og selv om vi til dagligt arbejder med nedbrydning og nedrivning i hele landet, er vi nænsomme og forsigtige. Det lyder måske ikke særligt foreneligt, så tillad os at forklare.

Vi er nænsomme, når vi sorterer materialer og skrot for at genbruge dem og skåne miljøet, så også den næste generation kan nyde den friske luft og grønne natur.

Men vi er også nænsomme og respektfulde, når vi tager hensyn til omkringliggende bygninger, trafik og vores medmennesker tæt på nedrivningen.

Tag ikke kun vores ord for det

Vi er ikke tilhængere af urealistiske løfter og udenomssnak. Hos Preben Hockerup A/S gør vi tingene ordentligt og rettidigt. I første forsøg. Hver gang.

Du behøver ikke tage vores ord for gode. Lyt i stedet til vores tidligere kunder og vores certificeringer. Preben Hockerup A/S er nemlig en af de få nedrivningsvirksomheder i Danmark, som er certificeret inden for både kvalitetsstyring, miljø og arbejdsmiljø.

Det er din garanti for, at vi udfører alle vores opgaver ansvarsfuldt og rettidigt inden for gældende lovgivning og på en miljøvenlig facon – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Læs mere om vores måde at gøre tingene på og vore certificeringer her på siden.

Kontakt os nu på tlf.: +45 5631 3089, skriv til os på info@preben-hockerup.dk eller klik her for at udfylde vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud.

ISO 9001
Kvalitetsstyring
ISO 9001 er et kvalitetsledelsessystem, som er anerkendt i hele verden, og er for mange synonym med kvalitet og effektiv styring samt en struktureret kundedialog. Ledelsessystemet går hånd i hånd med andre systemer, som du og din virksomhed måske allerede benytter.
ISO 14001
Miljø
ISO 14001 er en international accepteret standard, som danner grundlag for fastlæggelse af miljøledelse, som kan anvendes til enhver organisationstype i enhver industri. Indholdsmæssigt er ISO 14001 bygget op over standarden for miljøledelse OHSAS 18001.
OHSAS 18001
Arbejdsmiljø
Arbejdsmiljøledelse. Synliggør jeres forpligtelse til et sundt og sikkert arbejdsmiljø samt effektivt sikre en overensstemmelse med lovgivningen.

+45 5631 3089

Et tilbud er uforpligtende og gratis

Preben Hockerup A/S
Finlandsgade 15
4690 Haslev

Mail : info@preben-hockerup.dk
CVR : 87727513

MØD TEAMET

Helle Rentzmann Kristensen

QHSE ansvarlig

Preben Hockerup

adm. Direktør / Ejer

Jan Skovgaard Larsen

Direktør

Erik Christensen

Entrepriseleder

Ulla Friis Sørensen

Markedsføring / Kontor

Kenneth Kusiak

Karsten Jørgensen