Nedbrydning og nedrivning i hele landet

I mere end 40 år har vi beskæftiget os med alle typer af nedbrydnings- og nedrivningsarbejde i hele Danmark. Vi har gennem tiden været vidne til fantastiske forvandlinger, hvor ældre industri- og byggeområder er blevet til nye og moderne landemærker. Tonsvis af skrot, metal og byggematerialer er blevet revet fra hinanden og ansvarligt afskaffet og genbrugt. Og det vil det blive ved med mange år frem endnu.

Hos Preben Hockerup A/S er vi nemlig stolte over vores arbejde og nyder at se forvandlingen fra gammelt til nyt – uanset om det er et større offentligt eller et privat projekt, som vi har hjulpet til med.

I vores egen maskinpark finder vores medarbejdere et arsenal af maskiner og specialværktøj, som gør os i stand til at løse enhver form for nedbrydningsopgave på en effektiv, ansvarlig og professionel måde.

Vi har bl.a. stor erfaring med:

  • Totalnedbrydning og delvis nedrivning
  • Miljøsanering – blandt andet asbestsanering, blysanering og PCB sanering
  • Indvendig nedbrydning
  • Nedskæring og skrotning af stålkonstruktioner og maskin- og industrianlæg

Fælles for alt vores nedbrydningsarbejde er, at vi sætter miljø, kvalitet og ansvarlighed i højsædet. Vi udarbejder kontrolplaner og kvalitetssikringsmanualer i alle vores sager efter principperne KSN 96 og NMK 96 fra Dansk Byggeri. Desuden sørger vi for, at vores certificeringer inden for miljø og kvalitet altid er valide og opdaterede.

Men hos Preben Hockerup A/S vil vi gerne gøre endnu mere for omverdenen. Derfor er vores klare mål, at 90% af skrot og materialer genbruges og at højst 2% deponeres på godkendte montagestationer.

Læs mere om vores arbejde, certificeringer og referencer her på siden, eller ring til os nu på tlf.: +45 5631 3089 for at tage en snak om dit nedbrydningsprojekt. Du kan også skrive en mail til os på info@preben-hockerup.dk

FÅ ET TILBUD

Læs mere om nedbrydning hos Preben Hockerup

REFERENCER