Ved brandulykker rykker vi hurtigt ud.

Vi kan hjælpe dig med at komme hurtigt videre, hvis du har været så uheldig at være blevet ramt af brand, som har ødelagt din bolig, anlæg eller anden form for byggeri. Hos Preben Hockerup A/S har vi nemlig gennem tiden specialiseret os i nedrivning og oprydning efter brande – store som små.

Vores tidligere brandskade-sager er mange og varierende. Vi har fx tidligere hjulpet Prodana i Odense og BonBon-Land i Holme Olstrup med nedrivning og oprydning efter omfattende brande, men vi har også haft mange mindre sager i forbindelse med brand i private boliger i hele landet.

Evenen til at reagere hurtigt.

Fælles for vores arbejde med brandskader er vores evne til at reagere hurtigt og effektivt, når uheldet er ude. Det kan vi, fordi vi har en moderne og varieret maskinpark med de nødvendige redskaber og maskiner. Vi rykker ud i en fart og sørger for, at oprydningen medfører så få gener som muligt.

Produktionsstop er dyre, så vi fokuserer i starten vores energi på at få de vigtigste områder og bygninger af din forretning på benene igen. Tid er ikke blot afgørende i forbindelse med brande i erhvervsbyggerier, men også for vores private kunder, og vi gør derfor altid vores ypperste for, at vores kunder kan flytte tilbage til deres bolig hurtigst muligt.

FÅ ET TILBUD